Henna

Uusikallio

 

Luonnonkosmetiikka ja kasvoakupunktioJo nuorena kosmetologina minua kiinnostivat kasvit ja luonnonmukaisuus ihonhoidossa. Silloin luonnonkosmetiikka oli vielä harvinaista, eikä puhtaiden raaka-aineiden merkitystä iholle ymmärretty, eikä myöskään kemikaalien haittoja.

Vuosien ajan olen opiskellut kokonaisvaltaisia hoitoja ymmärtääkseni paremmin ihmiskehon, mielen ja tunteiden hienovaraista kommunikaatiota. Kiinalainen lääketiede ja akupunktio ovat kasvattaneet ymmärrystäni ihmisestä kokonaisuutena.  Sen myötä olen löytänyt uusia lähestymistapoja aidosti kokonaisvaltaiseen ihon hoitoon. Ihon epätasapainotilojen syyt ovat helpoimmassa tapauksessa vääränlaisessa ihonhoidossa, mutta usein syvemmällä ja tällöin riittäviä tuloksia ei saada pelkällä ihon hoidolla.

Kasvoakupunktio on täysin luonnollinen ja turvallinen tapa hoitaa ihoa, kehoa ja mieltä. Hoito on rentouttava, sinut kokonaisuutena huomioon ottava ja voi tarjota ratkaisuja yllättäviinkin oireisiin. Hyvin tyypillistä on, että kasvoakupunktio hoidossa saat avun myös mahdollisiin vatsavaivoihin, kuukautishäiriöihin tai kehon kiputiloihin.

Hoidoissani käytän kotimaista Anumati naturals -luomukosmetiikkaa. Tuotteissa on todella korkeat luomu -ja villikasvipitoisuudet. Ne sopivat hyvin myös herkälle iholle.

Tervetuloa kokeilemaan erilaista ja yksilöllistä ihonhoitoa Kiinalaisen lääketieteen ja kasvoakupunktion avulla!

 

henna(at)rosmarilla.fi 

0456315671 

WhatsApp

 

Henna Soil of Beauty

Klikkaamalla Soil of Beauty kuvaa pääset Hennan omille verkkosivuille, blogiin ja verkkokauppaan.

HOIDOT

Kaikissa kasvohoidoissa käytän kotimaisia Anumati Naturals-luonnonkosmetiikka tuotteita. Hoito räätälöidään aina ihosi sen hetkisen tarpeen mukaan. Ihosi hyvinvointi huomioidaan aina myös ravinnon ja mielen kautta. Kotihoito-ohjeet sisältävät aina kokonaisvaltaisen lähestymisen terveyden ylläpitämiseen ja kauneuden hoitoon.

 

ihana 79,-

Ihonpuhdistus

Noin tunnin kestävä syväpuhdistava hoito. Sisältää: alkupuhdistuksen, ihoanalyysin, kuorinnan, infrapunalämmitys ja ihon mekaaninen puhdistus, naamio, niska-hartiahieronta, kotihoito-ohjeet.

 

kaunis hetki 95,-

Täydellinen kasvohoito

Rentouttava paljon hierontoja sisältä kasvohoito johon kuuluu myös tarvittaessa ihon mekaaninen puhdistus. Sisältää: alkupuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, infrapunalämmitys ja ihon puhdistus, kasvohieronta, naamio, niska-hartiahieronta, käsien hieronta, kotihoito-ohjeet

 

virtaava qi ja kaunis hetki 115,-

Akupunktiokasvohoito

Suosituin hoito! Täydellisen rentouttava kasvohoito yhdistyy perinteisen kiinalaisen lääketieteen viisauteen ja hoitomuotoihin. Kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, ihoanalyysin ja haastattelun kiinalaisen lääketieteen mukaan, kuorinta, käsien hieronta, infrapunalämmitys ja tarvittaessa ihonpuhdistus, niska-hartiahieronta, akupunktio, naamio ja energiahieronta kasvoille ja päänahalle.

Lue lisää

 

ikuiset kasvosi 89,-

Kosmeettinen akupunktio

Ilman kasvohoitoa, sisältää alkupuhdistuksen, perinteisen kiinalaisen lääketieteen mukaisen ihoanalyysin, akupunktion, energiahieronta kasvoille ja päänahalle, hoitovoiteet.

Lue lisää

 

virtaava qi 60,-

Akupunktio

Akupunktio on vanha perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen perustuva hoitomuoto. Sopii hyvin kipujen, stressin, univaikeuksien, kuukautisongelmien ja mielialan hoitoon. 

 

Peruuttamattomasta tai samana päivänä perutusta hoidosta veloitetaan puolet hoidon hinnasta.