Henna

Uusikallio

Hei kaikille!

Olen työskennellyt kosmetologina vuodesta 2004 ja ekokosmetologina vuodesta 2015, kun siirryin Rosmarillaan yrittäjäksi. Oma intohimoni ihonhoidossa on katsoa kokonaisuutta laajemmin kuin yleensä. Tämän johdosta olen vuosien varrella opiskellut yrttiterapiaa ja perinteistä kiinalaista lääketiedettä ja akupunktiota. Lisäksi seuraan jatkuvasta uutta tutkimustietoa ravinnosta ja suoliston hyvinvoinnista. Hoitoni sopivat jokaiselle joka kaipaa läsnäolevaa rentouttavaa hoitoa ja syvempää lähestymistä ihonhoitoon. Toivottavasti tapaamme pian!

henna(at)rosmarilla.fi 

0456315671 

WhatsApp

 

HOIDOT

Kaikissa kasvohoidoissa käytän kotimaisia Ekopharma Helsinki -luonnonkosmetiikka tuotteita. Hoito räätälöidään aina ihosi sen hetkisen tarpeen mukaan. Ihosi hyvinvointi huomioidaan aina myös ravinnon ja mielen kautta. Kotihoito-ohjeet sisältävät aina kokonaisvaltaisen lähestymisen terveyden ylläpitämiseen ja kauneuden hoitoon.

 

ihana 79,-

Ihonpuhdistus

Noin tunnin kestävä syväpuhdistava hoito. Sisältää: alkupuhdistuksen, ihoanalyysin, kuorinnan, infrapunalämmitys ja ihon mekaaninen puhdistus, naamio, niska-hartiahieronta, kotihoito-ohjeet.

 

kaunis hetki 89,-

Täydellinen kasvohoito

Rentouttava paljon hierontoja sisältä kasvohoito johon kuuluu myös tarvittaessa ihon mekaaninen puhdistus. Sisältää: alkupuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, infrapunalämmitys ja ihon puhdistus, kasvohieronta, naamio, niska-hartiahieronta, käsien hieronta, kotihoito-ohjeet

 

virtaava qi ja kaunis hetki 105,-

Akupunktiokasvohoito

Suosituin hoito! Täydellisen rentouttava kasvohoito yhdistyy perinteisen kiinalaisen lääketieteen viisauteen ja hoitomuotoihin. Kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, ihoanalyysin ja haastattelun kiinalaisen lääketieteen mukaan, kuorinta, käsien hieronta, infrapunalämmitys ja tarvittaessa ihonpuhdistus, niska-hartiahieronta, akupunktio, naamio ja energiahieronta kasvoille ja päänahalle.

Lue lisää

 

ikuiset kasvosi 79,-

Kosmeettinen akupunktio

Ilman kasvohoitoa, sisältää alkupuhdistuksen, perinteisen kiinalaisen lääketieteen mukaisen ihoanalyysin, akupunktion, energiahieronta kasvoille ja päänahalle, hoitovoiteet.

Lue lisää

 

virtaava qi 60,-

Akupunktio

Akupunktio on vanha perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen perustuva hoitomuoto. Sopii hyvin kipujen, stressin, univaikeuksien, kuukautisongelmien ja mielialan hoitoon.