Kasvoakupunktio ja Face reading

Kasvot ovat kuin hologrammi, joka heijastaa sisäistä tilaamme ja muuttuu koko ajan sen mukaan mitä tunnemme. Kasvot kertovat meistä paljon ja aina totuuden.
Perimä antaa kehykset olemassaoloomme, elämänkokemuksemme ja niihin suhtautuminen luovat lopulta kasvomme. Mutta mitkä ovat oikeat, ikuiset kasvomme?

Face reading on ollut tärkeä osa Kiinalaisen lääketieteen diagnostiikkaa jo tuhansia
vuosia sitten. Alunperin se kehitettiin, koska lääkärit eivät saaneet tutkia naispotilaita, joten kasvot olivat ainoa osa josta he pystyivät tulkitsemaan ihmisen terveydentilaa. Myöhemmin kasvojen tulkinta jäi muiden diagnostiikkamenetelmien jalkoihin ja oli kadota kokonaan. Hiljattain se on herätetty henkiin ja sen myötä maailmasta löytyy jo yli 70 face reading ammattilaista.

Merkit kasvoillamme kertovat sisäisestä maailmastamme, tunteistamme ja ajatuksistamme. Juonteet muodostuvat kasvojen ilmeistä ja ilmeiden takana on aina jokin tunne. Kun tietty tunnetila toistuu usein, muodustuu siitä iholle jälki. Nämä jäljet eivät kuitenkaan välttämättä ole pysyviä, vaan niiden on mahdollista parantua sisäisen kasvumme myötä.

Akupunktiolla voidaan avata tukoksia kasvojen energiankierrossa. Tunnetilojen aiheuttamat toistuvat jännitykset kasvojen lihaksistossa ovat syy juonteisiin.
Yhdessä face reading ja akupunktio ovat tehokas yhdistelmä ymmärtämään tunne
juonteiden takana ja paikallisesti rentouttamaan kasvojen lihakset. Kun tulemme todella nähdyksi ja kuulluksi kasvojemme kanssa, on paraneminen mahdollista.

Kasvoakupunktio on tehokas hoito kaikkiin ihon häiriötiloihin. Kun hoidetaan aknea, ruusufinniä tai ihottumia on erityisesti ruokavalion merkitys huomioitava. Kiinalainen lääketiede auttaa löytämään perimmäisiä syitä ihon oireilulle ja pulssi -ja kielidiagnostiikka ovat oleellisia face readingin ohella. Akupunktiolla voidaan lievittää oireita huomattavasti, mutta todellinen syy on myös hoidettava. Syy voi olla jokin käsittelemätön tunne, vääränlainen ruokavalio, hormonaalinen epätasapaino tai yksinkertaisimmillaan vääränlainen ihonhoito.

Kasvoakupunktiolla voimme herättää näkyviin kasvojen luontaisen loisteen. Hehkun joka kuvastaa oikeita, ikuisia kasvojamme. Se joka tekee meistä todella kauniita. Tunteet vaikuttavat kasvojen lihaksiin, mutta myös lihasjännitykset vaikuttavat tunteisiimme. Rentouttamalla kasvot akupunktiolla voimme myös vapautua tunnetaakasta jota olemme perineet suvultamme ja keränneet elämämme varrella.

Hoidon vaikutus on välitön, ja se voi kestää päivistä viikkoihin. Suosittelen kiinteyttävää hoitoa neljän viikon välein tai alkuun 5-10 kerran sarjahoitona.
Aknen ja ruusufinnin hoidossa on hyvä tehdä muutama hoito 1-2 kertaa viikossa ja sen jälkeen ylläpito kerran kuussa kunnes iho on täysin parantunut. Tule konsultaatioon niin suunnitellaan juuri sinulle sopivat hoidot!